Inte skrivit om Norrtälje :/

hejsan :)
förlåt jag har glömt att skriva om när jag va i Norrtälje :/ så jag gör det nu! kmr inte riktigt skriva allt.
på torsdag morgon kl åtta va jag tvungen att gå upp för vi skulle åka vid kl nio ;) jag var trött på morgonen och orkade inte gå upp men gjorde det ändå. det tar ungefär 2 timmar att åka till Norrtälje hemma från mig :) jag sovde nästan hela resan. när det va typ en halv timme kvar så  stannade vi vid en mat-affär och köpte dricka, jag köpte en Apelsin-MER :)
när vi kom fram så hälsade vi på alla. det var min familj mina kusiners familj och några fler.. den familjen vi åkte till va. Sara, Johan, Hasse och Ulrika. Sara e 15 år och Johan e 17 år :) dom har 5 hästar :) 1 liten shettis som hette Ludwig "Ludde" och så hade dom 2 islandshästar, dom hette Mori och Fax. 1 new forest som hette Felicia och det va Sara's häst. det va alla hästar :) dom har oxå en pool och en fyrhjuling. dom bodde på en gård kan man säga med stall hus och lite gäststuger :D dom hade det jätte lyxit (Y) när vi kom dit badade vi lite först och åt korv med bröd (: sen så gick jag och Sara upp till stallet. jag fick rida lilla Ludde :) och Sara red sin egna häst Felicia. vi hoppade :D<3 han var envis när jag skulle hoppa. jag fick prova att hoppa på Felicia hon älskade att hoppa så när jag kom på hindrett så satta hon fart i galopp och jag va inte beredd på det, så jag hoppade hidrett och efter hindrett så saktade hon ner lite och då gled jag av men jag landdade på fötter (Y) det va kul :D senare på kvällen red vi igen ;P och så tittade jag och Sara på en film på tv och drack hallon soda, och åt chips o ostpågar =) muums.. nästa dag : idag ska vi åka hem ::/ på morgonen gick vi upp för att gå och äta frukost. frukosten var jätte god (Y) vi hann rida lite innan vi åker . fast vi åkte vagn på Ludde (;  det var jätte kul, när vi galopperade så flög man fram nästan :D as kul... nu åker vi hem. när vi skulle åka över med vaxholms färjan så träfade jag jossan <3 efter en halv timme va jag hemma :) nu måste jag gå för att jag ska åka och shoppa i Nacka forum med jossan :D(L)
byebye :) 

onsdag 23/7 -08

hejsan :)
idag när jag vaknade gick jag upp och tittade på tv. lite senare på förmiddan så kom mina kusiner , moster o moster's man :) mina kusiner heter albin och adam. när dom kom så badade vi lite..  sen blev det lite fika :D man fick ta DAIMEN som vi vann på grönnan :P och så fanns det havreflarn, kockosbollar. gott! till dricka fick man ta bubbelvatten som vi har gjort  i vår Soda Stream elr sprite som vi hadde också gjort själva :P jag har också spelat data. va inne på msn och internät...  vi har oxå ätir middag då blev det Mc donalds :) jag tog en plus meny för att jag ville ha ett glas. den här veckan va det lilla färg på glasen, snyggt XD! <3 vi satte ute vid vårt utebord och åt. så såg min dag ut ;) men föresten imorgon så åker jag till Norrtälje jag kmr hem 26/7 elr längre iallafall skriver blogg igen när jag har kommmit hem igen.
ha det bäst nu här i Stockholm. men nu måste jag sluta ska packa klart allt ;D
Heej då allihopa <3

olika..

hej hopp :)
idag så sovde jossan över hos mig. vi satte väckarklockan på 10:30 ;) vi gick ut och hoppade studsmatta på en gång för att vi skulle vakna till lite.. ! sen va vi tvugna att äta frukost :P vi spelade oxå liet data innan hennes pappa kom. vid 14:00 ungefär ko mmin kompis Julia hem till mig :D (då hade jossan åkt hem). jag och julia badade i min pool :D <3 det var 26 grader, vi badade typ längre än en timme ;P vi hoppade ochså lite studsmatta. sen har jag inte gjort så mycket mer idag.
så såg min dag ut.
hejdå alla glaada :D

måndag ;)

hejsan :)
idag så sovde jossan över hos mig :D vi vaknade kl 13:00 :O XD sen så satte vi oss vid datan lite. typ vi halv åtta så gick vi ner till hästarna (i hagen) och hämtade dom. sen gick vi upp till mini stallet och fixade dom :D jossan red nessie och jag red bobby :D <3 vi red barbacka. vi red först hem till mig och sa hej :) och sen red vi ner till volten.. och red lite där ;) och nu är vi hemma igen. åt middag vi 10:30 :P åt oxfilé och klyftpotatis. gott! sen har jag inte gjort så mycket mer :/ (AA)
godnatt, ha det bäst <3


natt bloggen ;)

hejsan alla som är vakna ;)
idag så vaknade jag kl 11:00. och sen har jag bara tråkat nästan hela dan varit inne på datan o lite sånt där ;P lite senare typ kom jossan <3 :D vi hade tänkt att bada med det blev inte av :/ och nu sitter vi vid datan XD orkar inte skriva mer.
Godnatt, och sov gott ^^


födelsekalas :)

hejsan :)
sry han inte skriva igår kom hem så sent :/ men iaf så va vi nere vid klipporna. där badade, solade och åt mat, vi badade i massa vågor ;D det va kul! man fick äta potatissallad, kycklingspett, bröd, kex, och rostbiff :P det var typ 18 elr 19 grader i vattnet, badade 3 gånger tror jag elr mer ^^ sen när vi gick hem så såg vi en hage med 4 hästar i , det var 2 stycken mammor o 2 stycken föl. det ena fölet var ungefär 2 månader och va busig <3 o den andra fölet var bara 17 dagar och ville hålla sig nära mamma :) när vi kom hem så kom så gjorde jag , daniel, amanda och michaela ett bus :D vi gjorde kaffet och så hälde vi jätte mkt salt i mjölken :P och alla tyckte det smackade jätte äckligt förutom min farfar :D hahaha han tyckte det va gott men vi sa ingenting till honom . lite senare på kvällen så satte jag och michaela vi tv:en och skulle titta på 2 vidior på 2 hästar som hon ska kanske köpa nån av dom. en hette Missy och det andra hette Ferrari <3 dom var jätte guliga. men nu orkar jag inte skriva mer ^^
byebye !

19/7 2008

heej hopp!
idag ska ju jag till min kusin, han fyller år ;) ska va där vid kl 4:00. det är snart så måste göra i ordning mig strax.
igår va ju jag på grönan ^^ det va kul <3 :D men saknar jossan as mkt.
Jag sitter vid soffan och tittar på tv och läser en tidning som heter *Häst magazinet* den är bra :)
handlar mkt om häst och ridning. men ska duscha nu. skriver ikväll ;D
See You Later ! <3


GRÖNA LUND

Grönan :D
idag så var jag på grönan, kom nyss hem. jag åkte dit med mina kusiner och familj :) jag har åkt massor av saker *vilda musen* 3 gånger. och *spöktåget* 6 gånger :O och sen har jag åkt massor av mer saker. vann en liten apa som var rosa <3 lägger in en bild på den imorgon. och så har vi vunnit en stor DAIM :P tittade på SHOW SIMET. det var en kille som gick på en lina, cyklade på en lina, stog på huvudet på en lina, också sprang han runt på ett hjul 25 meter upp :O SHIT häftigt, han va verligen jätte duktig.  Till middag så åt jag våffla med mjukglass :D det var super gott. sen så träffade jag elsa, amanda, hanna, natta och emelie :) DET HÄR VA JÄTTE KUL... imorn ska jag till min kusin han fyller år, skriver mer imorgon om det. ha det bra nu :)
hejdå <3

 


GODMORGON ALLA.

morning morning!
Idag så ska åka till gröna lund :D ska bli skit kul... vi tar bussen in till stan och så tar vi färjan över till grönan;P kmr nog hem sent i kväll men måste sluta nu ska ära frukost. skriver ikväll elr imorn det bror på när jag kmr hem :)
tjaao ;D


torsdag

hejsan (A)
igår så va ju jag på bio :) filmen var jätte bra, till filmen åt jag en MER och algrensbilar :P efter filmen så åkte jag hem till mina kusiner :) och jag sovde över där. vi tittade typ på en film vi kl 1:00 typ och gick typ och la sig typ vid 2:00 ;P och vaknade vi 11:00 :) sovde på en jätte skön upplåsbarbäddsäng :D och åt bagett till frukost. gott gott ! och nu sitter jag vid datan och skriver. och tittar på när min brosa o kusin spelar Guitar Hero 2 :D roligt att titta.ska snart åka hem :/ fast ändå ganska skönt för att jag är lite trött :O saknar dig bebis <3 somsakt ha det bra nu .)
hejsvejs ....

:D

Hej på dig :)
idag så vaknade jag klockan 11:00 :P och jag gick typ och la mig klockan 00:00. när jag gick upp från sängen så gick jag till vardags rummet och tittade på tv :) jag tittade på Zoey 101, sen när det hade slutat så serverade pappa frukost. och nu sitter jag vid mammas bärbara data och spelar ;P och klockan 14:00 ungefär ska mina kusiner hit och äta middag och bada i min pool XD sen lite senare ikväll ska jag , mamma och min moster gå och se på bio i SICKLA :D vi ska typ se Sex and the city. filmen filmen börjar kl 19:00 och slutar 21:30 :) men nu måste jag sluta. skriver imorgon elr ikväll. ha det bäst ! :D

ungefär samma sak :/

hejsan :)
idag har jag ungefär gjort samma sak som igår. Jossan har sovit över hos mig, jag har ledit bobby :) och så har jag varit inne på pea och msn . och när jag kom hem från stallet tog jag ett dopp i poolen det var så varmt ute. det var 27 grader i varmt i poolen. jätte skönt. sen har jag mest slappat :/ (A) men nu måste jag sluta ska gå ner till pizzerian och äta pizza elr hamburgare. ha det bäst :D
puss puss <3

Hästarna :)

Tjao ;P
Idag har jag sovit hos jossan , vi vaknade typ vid halv tolv :P för att vi gick ch la oss ganska sent. sen när vi hade vaknat till lite så gick vi och år frukost. Jag åt en macka och ett glas juice. senare på dan åkte vi till hästarna , hämtade dom i hagen:) Jossan red på nessie och jag ledde bobby <3 :) vi skrittade till volten och red lite där.. sen så skrittade vi ut en liten bit ;P gick en väg som det tog stop efter ett tag så vi fick vända och gå mot hagen (A) och nu e vi hemma hos mig :) till middag åt vi pannkakor med glass. mmmhh smaskens :P nu har vi typ ingenting att göra :/ (det spöregnar) :'C
kanske skriver imorrn om jag kmr ihåg/ orkar.
puss puss <3


med jossan :D

hejhej :)
idag vaknade jag kl. 10:30 :P sen så satte jag mig vid datan, och va inne på msn o internät. och sen åt jag typ frukost vi 13:30 :P jag åt en macka o drack mjölk. vid 15:00 ungefär så kom jossan <3, och hennes familj. också gick jag och jossan er till nessie och bobby i deras nya, stora, feta, tjocka, sommarhage med höööögt gräs ;) och vi skulle ta lite bilder på dom där sötnosarna <3 nessie e jossan´s medryttarhäst :D och bobby e nessie´s bästa kompis som står granne med henne i ett 3 box stall (ute boxar). sen tyckte vi att det räckte med bilder efter ett tag så då gick vi hem och badade i min pool :D det var 26 grader varmt. efter så hoppade vi lite studsmatta och sen åt vi mat! och nu sitter vi här vid datan och spelar. snart ska vi äta marrängtårta. men nu måste jag sluta för nu ska vi gå ut och köra femkamp ! :D
vi ses <3 :D

Min första blogg :)

hejhej på er :)!
har just fått en ny blogg :)
vet inte jätte mkt om det.
komentera mina inlägg!
ha det bra nu .


RSS 2.0