Tack!

Jag måste bara passa på att tacka alla för dem sjukt fina och stöttande kommentarerna!
Ni gör min dag, tack!

På tiden att berätta..

En stor förändring har nu skett i mitt liv. För exakt 3 veckor sedan nu lämnade jag tillbaka Sarino (för er som inte vet hyrde jag bara Sarino)! Och jag har inte haft kraft till att berätta det för er bloggläsare förns nu, då det har varit väldigt känsligt och jobbigt det här!
Det känns så himla konstigt, det känns inte som verklighet, jag kan inte beskriva hur jobbigt det är/har varit.

En sak jag kan trösta mig med är att jag får komma och rida och hälsa på Sarino när jag vill! Och jag har redan varit där ett antal gånger. Så det gör att det känns lite bättre!

Allt började den 23 november 2008 då jag provred dig, jag minns verkligen den dagen, som om den var igår. Men iallafall, det var smockfullt med snö i paddocken och du var envis. Även fast det inte gick så jätte bra, så visste jag att det var dig jag ville ha!
Därefter började jag rida dig ca 3 gånger i veckan. Jag minns att det inte gick så bra i början då du testade mig hela tiden. Det gick bättre och bättre efter varje gång och vi började lära känna varandra. Men det fanns alltid någonting varje dag att öva på! Sommaren 2009 bestämde vi oss för att ta dig på foder/hyra dig. Och det var ett av dem bästa besluten jag någonsin tagit i hela mitt liv!
Bara några månader senare startade vi våran första tävling tillsammans, en LD clear around hopptävling på Vallentuna Ridklubb. Även fast det inte gick särskilt bra då vi vägrade ut oss var jag oerhört nöjd, att vi ens kom in på banan, att vi ens kommit till tävlingen! Tiden gick och du och jag kom bara närmare och närmare varandra, vi började verkligen lita på varandra. Bara fler och fler minnen kom och gick. Alla gånger du har kommit gnäggandes springandes till mig. Precis allt kommer jag att minnas! Du lärde mig vad meningen med livet var.
Det är sjukt hur mycket både du och jag har utvecklats tillsammans och även individuellt!
Jag kan verkligen inte beskriva hur mycket jag älskar dig, du är unik! Jag kommer aldrig att älska en häst lika mycket som jag har älskat dig, du är nummer ett!



Jag älskar dig Sarino
, nu och föralltid!


We're best together!

Söndag, 27/6-10:
Idag blev det ett effektivt dressyrpass på en stor äng som ligger i närheten av stallet. Mycket skritt-, trav- och galopparbete blev det. Det var sjukt varmt ute och solen stekte så Sarino var lite trött/slö, men bara i början, för efter lite jobbning piggnade han till och blev hur sammarbetsvillig som helst! Och i slutet gick Sarino så himla fint, jobbade t.o.m under sig jätte bra.
Så var sjukt nöjd med honom.. :)

Efter ridpasset var det frisering som stog på sin tur. Klippte manen, pannluggen, hovskägget, svansen.



Och sist men inte minst var det duschning och schamponering som gällde. Och det gick oväntat jätte bra det med, Sarino stog nästan still hela tiden och bara njöt och tyckte det var skönt!
Försökte ta bort så mycket vatten som möjligt på honom med en vattenskrapa och en handduk, och sedan tänkte jag att han skulle få soltorka. Så jag släppte ut honom i sommarhagen (inga hästar stog där just då) och det första han gjorde var såklart att rulla sig, så Sarino blev grå/brun, haha! Helt plötsligt blir han helt galen och rejsar runt i hela hagen, bockar, stegrar, kickar och allt!
Söt ponny man har asså ;)



____________________________________________________________________________

Måndag, 28/6-10:
Sarino skoddes, p.g.a det och att det var så himla varmt blev det bara en mysig barbacka skrittur ut i ungefär 30 minuter!
____________________________________________________________________________

Tisdag, 29/6-10:
Idag blev det lite hoppning. Och det gick bra! Sarino hoppade fint och bjöd mot hindrerna. Har inte så mycket mer att säga utan bilderna får tyda hoppasset!


____________________________________________________________________________

Onsdag, 30/6-10:
Trimmade på dressyren på ridbanan idag. Körde lite lösgörande och bara lite "vanliga" övningar.
Allt gick toppen bra! :)


RSS 2.0